Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι

Νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στην Αιτωλοακαρνανία. Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» ενημερώνει ότι την Τετάρτη 2/5/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δύο (2) πλειστηριασμοί. Στα Ειρηνοδικεία Μεσολογγίου (1) και Ναυπάκτου (1).

Οι δύο (2) από αυτούς, έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μεταφέρονται για να πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένους συμβολαιογράφους Αθηνών, Ναυπάκτου.
Αφορούν αγροτεμάχια, μαγαζί και μονάδα επεξεργασίας λαδιού.
Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 108 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (ΑΑΔΕ) δεν εμφανίζεται στους επισπεύδοντες.
Αναμφίβολα όμως θα επανέλθει δριμύτερο το επόμενο χρονικό διάστημα και δυστυχώς δεν θα αφορά μόνο σε μεγάλες οφειλές ολίγων ή ακριβά ακίνητα οφειλετών. Σύντομα θα μπουν στο παιχνίδι τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και οι μικρές περιουσίες των πολιτών.
Καταγγέλλουμε την παράνομη μεταφορά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από μία πόλη σ’ άλλη, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων των Κινημάτων και των τοπικών κοινωνιών.
Καλούμε όλους τους πολίτες να σηκωθούν από την Νιρβάνα του καναπέ και να ενεργοποιηθούν ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό και έξωση συμπολίτη μας.
Η ενημερωμένη και οργανωμένη γειτονιά είναι δυνατόν να αποτρέψει αυτό το έγκλημα της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
Την Τετάρτη 2 Μάη 2018 δικάζονται στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας 9 διαδηλωτές (μέλη του Δ.Σ. της τοπικής ΕΛΜΕ) και άλλων εργατικών Σωματείων και πολίτες, για την συμμετοχή τους στη συγκέντρωση ενάντια στον πλειστηριασμό και την αρπαγή από την τράπεζα της κατοικίας μικροεπαγγελματία της πόλης.
Η δίκη αυτή έρχεται να προστεθεί στις διώξεις των μελών των κινημάτων και των απλών από πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάντια στα κινήματα κατά των πλειστηριασμών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αργολίδα, Λάρισα. Η κυβέρνηση δείχνει υπακοή στις εντολές Ε.Ε. και του κεφαλαίου και είναι πρόθυμη να κάνει κάθετί για την σωτηρία των Τραπεζών.
Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο τρόπο να επιβάλλει την πολιτικής και να αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών παρά την άγρια βία και καταστολή των ΜΑΤ και τις δικαστικές διώξεις.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr