Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Σύμβαση Δήμου - ΔΕΥΑΝ: Όταν βιασύνη και… βαριεστιμάρα αποκαλύπτουν την αλήθεια [έγγραφο]

Την περασμένη Κυριακή, 7η Απρίλιου, συνεδρίασε ενδεχομένως και για τελευταία φορά πριν τις εκλογές το δημοτικό συμβούλιο της Ναυπακτίας. Ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και μάλιστα εγκρίθηκαν ομόφωνα ήταν το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΔΕΥΑΝ και του δήμου Ναυπακτίας για την «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης περιοχής Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου».

Προφανώς είναι και αυτό ένα από τα έργα για τα οποία με υπερηφάνεια μιλάει η απερχόμενη δημοτική αρχή της Ναυπακτίας. Μόνο που η δημοσίευση του σχετικού πρακτικού από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κρύβει μια μικρή λεπτομέρεια. 

Αποκαλύπτει ότι η συμφωνία είχε κλείσει από το Μάρτιο του 2018 και ότι το σχέδιο της σύμβασης ήταν έτοιμο για να συζητηθεί από τον Αύγουστο του 2018. Τουλάχιστον αυτό γράφει επάνω το ίδιο το προσχέδιο που ενσωματώνεται στην απόφαση.

deyan palaiopanagia apofasi

Και αυτό μπορεί να σημαίνει:

  • ή ότι η δημοτική αρχή το κράτησε σκόπιμα στο συρτάρι για να είναι ένα φρέσκο νέο παραμονές των εκλογών καθώς και να είχε υπογραφεί νωρίτερα ενδεχομένως δεν θα είχαν αρχίσει καν τα έργα.
  • ή ότι για κάποιο άλλο λόγο υπήρχε εμπλοκή στην έγκριση της σύμβασης που λύθηκε μετά το εσωτερικό ξεκαθάρισμα στην Ενωτική Πρωτοβουλία και καθώς έγινε σαφές ότι μένει και ισχυροποιείται η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη.

Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις ή «εξηγήσεις». Σε κάθε περίπτωση πάντως ότι κυρώνεις ένα σχέδιο σύμβασης ετεροχρονισμένα, αλλάζεις και τις ημερομηνίες. Δεν κάνει κόπο. Είναι μεν λεπτομέρεια αλλά ενδεικτική.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr