Νέα απο την Ναύπακτο

ΚΟΣΜΟΣ

Ο καλύτερος πελάτης των mac Donald’s – Έχει φάει 30.000 [video]

Ένας άνδρας από το Γουισκόνσιν που κατέχει το ρεκόρ της κατανάλωσης των περισσότερων Big Mac, μόλις καταβρόχθισε το 30.000ο μπέργκερ του με τα δύο μπιφτέκια, την ειδική σάλσα, το μαρούλι, το τυρί, τις πίκλες και τα κρεμμύδια. Παρ' όλα αυτά δηλώνει ότι... πεινάει ακόμα.

Ο 64χρονος Ντον Γκόρσκε είπε στην New York Post ότι τρώει τουλάχιστον δύο Big Mac κάθε μέρα εδώ και 46 χρόνια, και το μεγαλύτερό του όνειρο είναι να συνεχίζει να καταναλώνει την αγαπημένη του τροφή μέχρι τα βαθιά του γεράματα.
«Λατρεύω το κρέας, τη σάλτσα, δεν το χορταίνω», αναφέρει χαρακτηριστικά o 64χρονος, δύο μέρες αφότου έφαγε το 30.000ό κατά σειρά μπέργκερ σε ένα κατάστημα McDonald's κοντά στο σπίτι του.
Ο Γκόρσε καταναλώνει τουλάχιστον 1-2 Big Mac τη μέρα από τον Μάιο του 1972 και έχει κρατήσει τις αποδείξεις που το... αποδεικνύουν. Όπως εξηγεί, αγοράζει κάθε Δευτέρα έξι μπέργκερ και τρώει τα δύο επί τόπου, ενώ βάζει τα άλλα τέσσερα στο ψυγείο. Την Πέμπτη, επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία, αυτή τη φορά με οχτώ Big Mac.
«Στόχος μου είναι να φτάσω τα 40.000 αλλά αυτό θα μου πάρει άλλα 14 χρόνια», εξηγεί ο Γκόρσκε, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο διάσημο ντοκιμαντέρ του 2004 «Super Size Me», το οποίο αναδείκνυε τους κινδύνους από την υπερβολική κατανάλωση τζανκ φουντ.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr