Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Previous Next

Ναυπακτιακός Αστέρας: Φέτος στη Γ’ και του χρόνου στη Β’ Εθνική [εικόνες + βίντεο]

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας και οι φίλαθλοι της Ναυπάκτου από την Κυριακή ζουν το δικό τους όνειρο μετά τη νίκη επί της ΑΕΜ που του εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από αρκετά μεγάλη παραμονή στο τοπικό πρωτάθλημα. Στόχος όλων, αν και φυσικά δεν λέγεται δυνατά δημοσίως, η επιστροφή στη Β’ Εθνική, όπου η ομάδα είχε αγωνιστεί στην περίοδο 2000 -2001.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play offs η ομάδα της Ναυπάκτου νίκησε με το εμφατικό 5 – 0 την ΑΕ Μεσολογγίου κατακτώντας μαθηματικά το τοπικό πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας που της εξασφαλίζει και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά μετά το 2007.
Τυπικά, μένει ακόμη ένας αγώνας που όμως δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και θεωρείται τυπική διαδικασία.

  • 33΄Γκολ, εκτέλεση φάουλ Αγγελόπουλου η μπάλα θα κοντράρει πάνω στο Λίτσο και θα φτάσει στον Καντάνη, σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει εκ νέου και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας 1-0.
  • 34΄Γκολ, γύρισμα Καραγιάννη από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, πλασέ Αγγελόπουλου 2-0.
  • 55΄Γκολ, ο Αγγελόπουλος θα κλέψει τη μπάλα και θα πασάρει στο Σχοινά ο οποίος με σουτ στην κλειστή γωνία θα κάνει το 3-0.
  • 58΄Γκολ, απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σχοινά 4-0.
  • 72΄Γκολ, γύρισμα Κονίδα στην περιοχή, σουτ του Ρουμπάτου 5-0.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Σκούνας) Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης (Δενδρινός), Καντάνης, Καραγιάννης (Κονίδας), Γιαννόπουλος, Μελετίδης , Σχοινάς (Σαμπανέϊ), Αγγελόπουλος (Ρουμπάτος).

Οι φίλαθλοι της ομάδας μετά τη νίκη συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Ναυπάκτου όπου όταν έφτασε το λεωφορείο με τους παίκτες της ομάδας τους αποθέωσαν.

Συγχαρητήρια από τον Ατρόμητο «Γέφυρα» Αντιρρίου

Με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος «Γέφυρα» Αντιρρίου «συγχαίρει τον Ναυπακτιακό Αστέρα για την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά, που μόνο ωφέλεια θα έχει για όλο το Ναυπακτιακό ποδόσφαιρο. Καθώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι κόπους και θυσίες χρειάζονται για να διατηρηθεί μια ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Η άνοδος αυτή αποτελεί χρυσή ευκαιρία για συνεργασίες και οργάνωση όλων των ποδοσφαιρικών φορέων της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου (ομάδες, ακαδημίες κ.τ.λ.) σε ένα σύγχρονο και πιο λειτουργικό πλαίσιο. Είναι απαίτηση των καιρών και προσδοκούμε σε αυτή.»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr