Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Πιο εντατικοί οι έλεγχοι στη Ναύπακτο

Στο χθεσινό Συμβούλιο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανία, Μαρίας Σαλμά με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Αιτωλίας και Ακαρνανίας αποφασίστηκε οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ να έχουν ακόμα μεγαλύτερη παρουσία στους δρόμους. 
 
Στόχος είναι να τηρηθούν στο ακέραιο τα μέτρα της κυβέρνησης η οποία έχει στόχο να βάλει φρένο στην εξάπλωση της πανδημίας, προκειμένου οι πολίτες της χώρας να μπορούν να απολαύσουν τα Χριστούγεννα και παράλληλα να κινηθεί και η αγορά. 
 
Στη συνάντηση τονίστηκε η σπουδαιότητα της εντατικοποίησης των ελέγχων που αφορούν την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων κυρίως στις κλειστές δομές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (γηροκομεία, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.λ.π.), στις δομές μεταναστών (ΘΕΟΞΕΝΙΑ Μεσολογγίου,) στις αγροτικές εργασίες (π.χ συγκομιδή ελαιόκαρπου), καθώς επίσης σε επιχειρήσεις που απασχολούν πολλά άτομα.  
 
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Διοικητής Α.Τ Μεσολογγίου Αλέξανδρος Τελώνας, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαος Νικολόπουλος και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Χαϊδής.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr