Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Το νέο κύμα κακοκαιρίας με τον κωδικό Ιανός φτάνει ήδη στην Ελλάδα και όπως δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά από τους πρώτους που θα το «υποδεχθούν» είναι και οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας.

Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να ενημερώσει για την ένταξη χρηματοδότησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και τον Άξονα Προτεραιότητας «Τοπική Ανάπτυξη και Προστασία του Περιβάλλοντος»

Ο δήμος Ναυπακτίας οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Με το σκεπτικό αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα η διακήρυξη του ανοιχτού διαγωνισμού για τη ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης.

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Εσωτερικών κατέθεσε σήμερα ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Αιτωλοακαρνανίας από την απόρριψη μεγάλου αριθμού αιτήσεων που είχαν υποβληθεί σε αυτά, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ωφελουμένων της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής ανακοίνωσαν την προκήρυξη του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Περιοχή Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου», συνολικού προϋπολογισμού 1.455.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr