Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

«Ναυπάκτου Όψεις» - Η πόλη μέσα από το φακό της Φωτογραφικής Ομάδας

Η φωτογραφία είναι τέχνη, έκφραση, έμπνευση και δημιουργία. Αυτό ισχύει και για τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Ναυπάκτου. Και για να το αποδείξουν συγκέντρωσαν ένα μικρό μέρος της δουλειάς τους στην έκδοση «Ναυπάκτου Όψεις».

Πρόκειται για πενήντα τέσσερεις φωτογραφίες μέσα από το φακό τριάντα ενός νέων φωτογράφων που ξεδιπλώνουν όψεις της μορφής και της ζωής της σημερινής πόλης της Ναυπάκτου.

Το φωτογραφικό λεύκωμα παρουσιάστηκε στο αναγνωστήριο της Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου.

Η Φωτογραφική ομάδα ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα τον Απρίλιο του 2012 με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας. Τα τελευταία 3 έτη τα μαθήματα γίνονται στο φιλόξενο χώρο της Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Βιβλιοθήκης.

Το λεύκωμα που εξέδωσε η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου επιμελήθηκε ο φωτογράφος κ. Δημήτριος Δημητρίου ο οποίος έκανε την παρουσίαση. Αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οργανώθηκε και μεθοδεύτηκε η επιλογή του υλικού. Προβλήθηκε όλο το φωτογραφικό υλικό και ακολούθησε συζήτησε με το κοινό. Ήταν μια απλή, ευχάριστη και ανθρώπινη εκδήλωση που την παρακολούθησαν 80 άτομα.

Το λεύκωμα διατίθεται στη συμβολική τιμή των δύο ευρώ με σκοπό να συγκεντρωθούν τα έξοδα αποστολής του σε όλες τις ενεργές Βιβλιοθήκες της Χώρας μας.

Η φωτογραφία του κ. Αντώνη Αλεξάκη από ανάρτησή του στο fb

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr