Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Συνεχίζεται η «λευκή αποχή» Κοτσανά από την Οικονομική Επιτροπή

Στις 31 Οκτωβρίου το ilovenafpaktos.gr είχε επισημάνει τη συστηματική απουσία του αντιδημάρχου Αντιρρίου Ανδρέα Κοτσανά από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ναυπακτίας.

Με τον τίτλο «Silver Alert για τον αντιδήμαρχο Κοτσανά - Τι κρύβει η συστηματική του απουσία από την Οικονομική Επιτροπή» επισημαίναμε ότι «ο κ. Κοτσανάς από τις 14 Αυγούστου 2018 αποφεύγει συστηματικά να συμμετάσχει στις εβδομαδιαίες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου που αποτελεί την «ατμομηχανή» στη λειτουργία του δήμου. Η μοναδική περίπτωση που ήταν παρών σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, όταν όμως απουσίαζε ο κ. Λουκόπουλος.»

Παρ’ όλα αυτά όμως η τυπικά ανεξήγητη στάση του κ. Κοτσανά συνεχίζεται καθώς απουσίασε και από την επόμενη συνεδρίαση της 6ης Νοεμβρίου. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει. Δεν θέλει ή κωλύεται; Και σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος που προεδρεύει και στην Οικονομική Επιτροπή οφείλει να λάβει μέτρα: είτε για την παρουσία του είτε για την αντικατάστασή του.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr