Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Έκκληση για βοήθεια στη μικρή Διονυσία από το Ευπάλιο

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ευπαλίου Γιάννης Κούγιας απευθύνει επείγουσα έκκληση για βοήθεια της δίχρονης Διονυσίας που πρέπει να μεταβεί στην Αγγλία για μια σύνθετη και δαπανηρή χειρουργική επέμβαση.

Στο συγκινητικό του μήνυμα ο κ. Κούγιας περιγράφει τις προσπάθειες που έχουν γίνει αλλά «ομολογεί» ότι δεν ήταν αρκετές. Το πλήρες κείμενο:

Ένα μήνα πριν προσπαθήσαμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε και να είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια της οικογένειας Τσονάκα να καταφέρει να βγάλει σε πέρας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το μικρό μέλος της οικογένειας η Διονυσία που είναι μόλις δυο ετών.

Με τη κλεψύδρα του χρόνου να φτάνει στο τέλος μιας και στις 17/11/18 η μικρή Διονυσία πρέπει να ταξιδέψει στην Αγγλία όπου θα υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη και συνάμα πολυδάπανη χειρουργική επέμβαση και έχοντας την τιμή να βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου μιας ιστορικής ομάδας της Δωρίδας και της Φωκίδας τον Απόλλων Ευπαλίου να κάνω μια προσωπική αλλά συνάμα και συλλογική έκκληση και παρότρυνση βοήθειας.

Δυστυχώς παρόλο την φιλότιμη προσπάθεια όλων που συμμετείχαν σε όλη αυτή τη προσπάθεια η οικονομική απόσταση είναι μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στη θέση του προέδρου του Απόλλωνα είπα και πιστεύω ότι ένα ερασιτεχνικό σωματείο πρέπει εκτός από το προφανές να αφουγκράζεται και να είναι παρών στην τοπική κοινωνία!

Αυτά τα σχεδόν δυο χρόνια ο Απόλλωνας ήταν και είναι παρών και δε μπορώ να διανοηθώ ότι δε μπορούμε όλοι μαζί να δείξουμε την αλληλεγγύη μας από το υστέρημα μας σε πραγματικά δύσκολες εποχές και να δώσουμε χαμόγελο και ζωή στη μικρή Διονυσία!

Η προσωπική αυτή έκκληση έχει αποδέκτη τους φιλάθλους του Απόλλωνα, τους χορηγούς της ομάδας μας,τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας αλλά κυρίως ΕΣΑΣ!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR 640110 426 00000 42600 424982

Με εκτίμηση

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr