Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή στο δήμο Ναυπακτίας από τους γονείς των μαθητών του διαγωνισμού Αστρονομίας

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν στη Σχολική Επιτροπή του δήμου Ναυπακτίας οι γονείς των μαθητών που προκρίθηκαν στον 25ο Διαγωνισμό Αστρονομίας

Οι κηδεμόνες των επτά μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ναυπάκτου που προκρίθηκαν στην τελική φάση του 25ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας 2020, ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο κ. Ντίνο Τσουκαλά και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ναυπακτίας για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των διαγωνιζόμενων στο Βόλο την Κυριακή 1/3/2020.

Η εκπροσώπηση της Ναυπάκτου από μεγάλο αριθμό μαθητών στο Διαγωνισμό Αστρονομίας από το 2016 και μετά, έχει προκαλέσει αίσθηση και κάνει γνωστό πανελληνίως το όνομα της πόλης, στο χώρο της ελληνικής αστρονομίας. Θεωρούμε ότι η ενεργός ανάμειξη του δήμου Ναυπακτίας στη μετακίνηση των μαθητών εξύψωσε ακόμη περισσότερο το όνομα της Ναυπάκτου και το ρόλο του δήμου. Σας ευχαριστούμε.

Οι κηδεμόνες: Gerard Van Hattem, κηδεμόνας της Αντριάνας Βαν Χάττεμ, μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου, Βασίλειος Μελίστας, κηδεμόνας του Γεώργιου Μελίστα, μαθητή του 1ου Γυμνασίου, Αριστοτέλης Βουλγαρίδης, κηδεμόνας του Ιωάννη Βουλγαρίδη, μαθητή του 3ου Γυμνασίου, Γεώργιος Δούρος, κηδεμόνας του Φίλιππου Δούρου, μαθητή του 2ου ΓΕΛ, Ειρηναίος Μαλιάρης, κηδεμόνας του Κωνσταντίνου Μαλιάρη, μαθητή του 1ου ΓΕΛ, Νικόλαος Αλεξόπουλος, κηδεμόνας των Αθανασίου Αλεξόπουλου, μαθητή του 3ου Γυμνασίου και Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου, μαθητή του 2ου ΓΕΛ.

Ο εκπρόσωπος των κηδεμόνων Νικόλαος Αλεξόπουλος

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr