Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Έκτακτη σύσκεψη στο πανεπιστήμιο της Πάτρας για την ματαίωση ίδρυσης της Νομικής

Έκτακτη Σύγκλητος με μοναδικό θέμα συζήτησης την απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως να ματαιώσει την ίδρυση Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποιείται σήμερα στο ΑΕΙ της Πάτρας.

Η πρύτανις Βενετσάνα Κυριαζοπούλου έχει ήδη εκφράσει τη διαφωνία της στην απόφαση της Υπουργού και δηλώνει ότι θα επιδιώξει συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς της πόλης.

Η κατάργηση της Νομικής θα αποτελέσει πρώτο θέμα και στην ημερήσια διάταξη της συζήτησης σ το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.

Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της αλλά και την έκπληξή της για τον τρόπο με τον οποίο η νέα ηγεσία προχωρά στην κατάργηση ενός Τμήματος, χωρίς να προηγηθεί διάλογος με την ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώ και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Αττικής Απόστολος Κατσιφάρας δηλώνει αντίθετος με την κατάργηση της Νομικής.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr