Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

ΑΔΚΝ και Μπουλές καλούν σε ψήφο κατά συνείδηση, αλλά φωτογραφίζουν τον… εκλεκτό τους

Την επίσημη θέση της ενώπιον της επαναληπτικής εκλογής του δευτέρου γύρου για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Ναυπακτίας διατυπώνει η παράταξη ΑΔΚΝ με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουλέ, που κατέλαβε την τρίτη θέση.

Σύμφωνα με αυτήν, αφού καταγράφει τα χαρακτηριστικά που είχε η δική τους υποψηφιότητα στην ουσία καλούν τους πολίτες να στηρίξουν όποιον είναι πιο κοντά σε αυτά.

Η θέση της ΑΔΚΝ για τις επαναληπτικές εκλογές

«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας στην εικοσαετή πορεία της τοποθετείται δημόσια με τον πλέον καθαρό λόγο για τα θέματα του δήμου και της αυτοδιοίκησης. Το ίδιο κάναμε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Παρουσιάσαμε έγκαιρα πρόγραμμα και ψηφοδέλτιο με στελέχη που αποδεδειγμένα μπορούν να το υλοποιήσουν και να φέρουν το δήμο Ναυπακτίας μεταξύ των πρώτων της χώρας.

Επίσης ασκήσαμε δημιουργική κριτική για το συμφέρον του δήμου και υπογραμμίσαμε την ανάγκη να προκύψει από τις εκλογές ο καλύτερος δήμαρχος και το καλύτερο δημοτικό συμβούλιο που θα αποφασίζει για τα προβλήματα του δήμου σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη».
Πιστεύουμε ότι η παράταξή μας με τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν και την διαφοροποιούν από τις άλλες παρατάξεις είναι αυτή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ιδιαίτερα στη εποχή του «Κλεισθένη».

Γι’ αυτό και μόνο το λόγο συστρατευτήκαμε με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας κατέταξε στην τρίτη θέση και μας απέκλεισε από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Στις εκλογές αυτές καλούμαστε όλοι να εκλέξουμε δήμαρχο μεταξύ του κ. Γκίζα και του κ. Λουκόπουλου

Πιστεύουμε βαθύτατα ότι οι δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αντιστεκόμενοι σε παντοειδείς πιέσεις και προκλήσεις, διέκριναν στην παράταξή μας τα στοιχεία που την διαφοροποιούν από τις άλλες παρατάξεις και τους υποψηφίους δημάρχους και μας ψήφισαν με πλήρη συνείδηση γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους.

Οι δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι και ως εκ τούτου μπορούν να επιλέξουν την επόμενη Κυριακή κατά συνείδηση το δήμαρχο που κρίνουν ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του αξιώματος στη νέα περίοδο.»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr