Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Με την Τόνια Καρανίκα επέστρεψαν οι υποψηφιότητες του Ντίνου Τσουκαλά

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς συνεχίζει την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, με τον συνδυασμό του «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος».

«Μετά το μικρό εορταστικό διάλειμμα και αφού ευχηθώ καλή Σαρακοστή σε όλους και όλες, επιτρέψτε μου να συνεχίσω την παρουσίαση των άξιων συμπολιτών μας που με την παρουσία τους τιμούν το ψηφοδέλτιό μας!

Κοντά μας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για τη Ναυπακτία λοιπόν και η Τόνια Καρανίκα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο, έχοντας ζήσει και κάποια χρόνια στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές ως Σχεδιάστρια μέσω συστημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο αυτό τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα (Υπουργείο Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας).

Ασχολείται με το καλλιτεχνικό κομμάτι, με δημιουργία και κατασκευή κοσμημάτων και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εικαστικού κοσμήματος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ναύπακτο σε Ορθοδοντικό ιατρείο. Αγαπά ιδιαίτερα τα πολιτιστικά / καλλιτεχνικά δρώμενα και τις νέες / φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά και θα καταστήσουν την Ναύπακτο μια ζωντανή και ξεχωριστή πόλη!

Αυτό είναι που την οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά, δίνοντας μείζονα έμφαση στο κομμάτι της ανάπτυξης του τουρισμού και του πολιτισμού.»

 

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr