Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Ο Ντίνος Τσουκαλάς ανακοίνωσε και δεύτερη γυναίκα υποψήφια

Τη στρατηγική του επιβεβαιώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς ανακοινώνοντας τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους και με όρους μάρκετινγκ.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη προχώρησε στην δεύτερη ανακοίνωση υποψηφιότητας. Είναι η Νεκταρία-Δήμητρα Κουσαρίδα, που δραστηριοποιείται με ατομική επιχείρηση στη Ναύπακτο.

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην ομάδα των υποψηφίων μας και τη Νεκταρία - Δήμητρα Κουσαρίδα!

Η Δήμητρα - Νεκταρία Κουσαρίδα γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από τη Σταμνά Μεσολογγίου.
Έζησε και μεγάλωσε στην Πάτρα ως το πέρας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σπούδασε styling - καλαισθησία ενδυμασίας και διακόσμησης σε σχολή μόδας των Αθηνών, χορό, την αγγλική γλώσσα, βασικές ενότητες Η/Υ και εταιρικά προγράμματα - μηχανογραφημένη λογιστική.

Είναι μητέρα δύο παιδιών: Η κόρη της Νίκη , τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής Πατρών και απόφοιτη μουσικών σπουδών και ο γιος της Σπύρος, σήμερα μαθητής της Α' Λυκείου.

Επί 25 έτη δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του λιανικού εμπορίου ως πωλήτρια και σε υπεύθυνες θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ υπήρξε παράλληλα και δασκάλα αερόβιας χορογυμναστικής σε τμήματα παιδιών, εφήβων, ενηλίκων.

Σήμερα, εδρεύει στη δική της ατομική επιχείρηση Nettare boutique στο στενοπάζαρο Ναυπάκτου.

Ασχολείται με τα κοινά, διότι θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν, μέσω της γνώσης και εμπειρίας της, στον τόπο της Ναυπάκτου και στην τοπική αγορά της, που η ίδια επέλεξε να ζήσει, να δημιουργήσει, να επενδύσει.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr