Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Εκδήλωση της Αδελφότητας Ναυπακτίων «Έπαχτος» για το βιβλίο της Βάσως Κοζιώνη Τουμπάνου

Η Αδελφότητα Ναυπακτίων Νομού Αττικής «Ο Έπαχτος» συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις με άξονα το βιβλίο, παρουσιάζει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30, τη συγγραφέα Βάσω Κοζώνη – Τουμπάνου και το νέο της βιβλίο «Αμοργός 2027», εκδόσεων «Μελάνι».

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα, όπου τέσσερις γενιές από το 1948 έως το 2027 με κεντρική ηρωίδα μια σύγχρονη Ιφιγένεια πορεύονται παράλληλα με την Ιστορία του τόπου σε αναζήτηση μίας κοινωνίας με ανθρωπιά.
Η Βάσω Κοζώνη - Τουμπάνου γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στη Ναύπακτο με τον Γιώργο, τις δύο κόρες και τα τέσσερα εγγόνια της. Κατά γενική εκτίμηση, έχει πλέον καθιερωθεί ως μία δημιουργική συγγραφέας με το λόγο της να αγγίζει τις ευαισθησίες πολλών αναγνωστών.
Βιβλία της ίδιας: το μυθιστόρημα «Μέσα απ' τον παλιό καθρέφτη», το ιστοριογραφικό «Ναύπακτος: Ιχνηλατώντας την πόλη με οδηγό την Ιστορία, τους Περιηγητές και τη Λογοτεχνία» και η ποιητική συλλογή «Εφ’ όλης της ύλης».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Τζέμη Τασάκου, ο υποψήφιος διδάκτορας πολιτικής φιλοσοφίας και μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Κaboom» Γιάννης Κτενάς και η ίδια η συγγραφέας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Polis Art Cafe, οδός Πεσμαζόλου αρ. 5 -αίθριο Αρσακείου Μεγάρου- Αθήνα.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr