Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Εκτός και ο Χρήστος Σαλαμούρας με επιστολή φωτιά προς Λουκόπουλο

Τελικά, η φράση – κλισέ ραγδαίες εξελίξεις ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της παράταξης του δημάρχου Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλου.

Λίγες ώρες μετά την επιστολή αποχώρησης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά ακολουθεί και η επιστολή του Χρήστου Σαλαμούρα, δημοτικού συμβούλου και προέδρου το ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας. Είναι γραμμένη στην ίδια ακριβώς λογική αλλά είναι σαφώς πιο δηκτική κάνοντας λόγο για «προβληματική λειτουργία της παράταξης»
Ακόμη σημειώνει ότι «υπάρχει απόκλιση λόγων και πράξεων, πολύ περισσότερο προεκλογικών υποσχέσεων και έργων» και ότι «κατά την άποψή μου δεν ανταποκριθήκαμε στο επίπεδο προσδοκιών των συμπολιτών μας.»

Μάλιστα, ο κ. Σαλαμούρας κατηγορεί ευθέως τον δήμαρχο σημειώνοντας: «επιτρέψατε σε έμπιστα στελέχη σας να βάλουν εναντίον μου και εμμέσως να αμφισβητούν την τιμή και την υπόληψή μου!»

Και καταλήγει: «Κρατάω στη μνήμη μου τα ολίγα θετικά και αποβάλλω τα πολύ περισσότερα αρνητικά».

Διαβάστε επίσης

Κοτρωνιάς Σε Λουκόπουλο: Φεύγω Και Εγώ, Δεν Αντέχω Άλλο

Είναι προφανές ότι τόσο ο κ. Σαλαμούρας, όσο και ο κ. Κοτρωνιάς έχουν αποφασίσει ήδη τα επόμενα βήματά τους και ότι με τις επιστολές τους επιταχύνουν τις εξελίξεις καθώς προφανώς δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην έκτακτη συνεδρίαση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ζητήσει ο κ. Λουκόπουλος καθαρές απαντήσεις.

Από εδώ και πέρα βέβαια, το βασικό ζητούμενο είναι το πώς θα συνυπάρξουν όλοι μαζί στο δημοτικό συμβούλιο ως το τέλος της θητείας του, εκτός και αν πρέπει να περιμένουμε και νέες επιστολές στο αμέσως προσεχές διάστημα

Το πλήρες κείμενο της επιστολή του Χρήστου Σαλαμούρα προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Σαλαμούρα
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο
Κύριε Δήμαρχε,

Στις Εκλογές του 2014 συμμετείχα, μετά από παράκλησή σας, ως συνεργαζόμενος, με την Παράταξη της οποίας Ηγείστε και οι συμπολίτες, μας ανέδειξαν Δημοτική Αρχή.

Κατόπιν αυτού, μου αναθέσατε την ανάληψη ευθύνης του Προέδρου ΧΥΤΑ 1ης Γ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Οφείλω να επισημάνω ότι η αγαστή συνεργασία μας και η επιμελής προσπάθεια, είχε σαν αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων της Βλαχομάντρας και την ανάδειξη του ΧΥΤΑ ως προτύπου σε επίπεδο Περιφέρειας και όχι μόνο. Πετύχαμε την ένταξή του σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ύψους 15.000.000 ευρώ που αναβαθμίζει τον ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ και επιλύει το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας για Δεκαετίες!

Πέραν αυτών όμως και εντός ολίγων μηνών, εκπνέει η εντολή του λαού προς εμάς και οδηγούμαστε σε Εκλογές. Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας καταθέσω κατ’ ιδίαν και δημοσίως τις σκέψεις και τις αποφάσεις μου σχετικά με τη στάση μου στο θέμα αυτό!

Είναι γεγονός ότι η πεντάχρονη συνεργασία μας σε Παραταξιακό επίπεδο, υπήρξε προβληματική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει απόκλιση λόγων και πράξεων, πολύ περισσότερο προεκλογικών υποσχέσεων και έργων. Κατά την άποψή μου δεν ανταποκριθήκαμε στο επίπεδο προσδοκιών των συμπολιτών μας.
Πέραν αυτού όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω και την προσωπική μου ανθρώπινη πικρία για το γεγονός ότι επιτρέψατε σε έμπιστα στελέχη σας να βάλουν εναντίον μου και εμμέσως να αμφισβητούν την τιμή και την υπόληψή μου!

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν οφείλεται σε βιοποριστική αναζήτηση ή υπαρξιακή ανασφάλεια.

Ενημερώνω τους συμπολίτες μου και το καταθέτω δημοσίως πρώτη φορά ότι όλα τα χρόνια που κατέχω δημόσιο αξίωμα ως Αιρετός ΔΕΝ έχω επιβαρύνει το Δήμο με ένα ευρώ και η προσφορά μου σε όλες τις θέσεις υπήρξε ΑΜΙΣΘΙ.

Κύριε Δήμαρχε,

Η Απόφασή μου για τις επερχόμενες εκλογές είναι να μην συμπορευθώ με την Παράταξή σας!

Κρατάω στη μνήμη μου τα ολίγα θετικά και αποβάλλω τα πολύ περισσότερα αρνητικά!

Με τιμή
Χρήστος Σαλαμούρας

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr