Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Σύψας σε Λουκόπουλο: Λωρίδα της Γάζας η Ναύπακτος ~ Κλείστε κανένα λάκκο με τα ρέστα από τα 50 εκατ. ευρώ

Όχι μόνο επιμένει, αλλά και εντείνει την κριτική του ο πρώην αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας κατά της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Παναγιώτη Λουκόπουλου προσωπικά.

Στη δημόσια… αλληλογραφία που έχει ξεκινήσει, ο κ. Σύψας κάνει λόγο για μεθοδεύσεις με κύριο στόχο την υφαρπαγή ψήφων και για λειτουργία χωρίς ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου. Τέλος, στην ανταπάντησή του, ο κ. Σύψας ουσιαστικά… τρολάρει τη δημοτική αρχή σημειώνοντας:
«Τα «ρέστα» που παίζετε με τις ανακοινώσεις έργων 50 εκατομμυρίων ευρώ, κρατήστε τα. Αν θέλετε μάλιστα και τη φιλική μου συμβουλή, για να φανείτε χρήσιμοι στην κοινωνία, ρίχτε κάποια από αυτά, λίγες χιλιάδες ευρώ θα έλεγα, σε καμιά λακκούβα στη «λωρίδα της Γάζας» που λέγεται Ναύπακτος!»

Αναλυτικά, στην ανταπάντησή του ο κ. Σύψας σημειώνει:

Όσοι θέλουν βλέπουν … οι άλλοι στο σκοτάδι τους ….

Ο συμπαθής κατά τα άλλα Δήμαρχος Ναυπακτίας και οι συνεργάτες του, με την ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέδειξαν ως μειονέκτημά τους το ότι δεν γνωρίζουν να διαβάζουν. Στην ανάρτησή μου έκανα παράθεση γεγονότων για να κατανοήσουν οι συνδημότες μας, αλλά και οι πρώην συνάδελφοί μου δημοτικοί σύμβουλοι, τι σημαίνει ο όρος «μεθόδευση» με κύριο στόχο την «υφαρπαγή» της ψήφου τους στις επερχόμενες εκλογές.

Για όλα όσα αναφέρονται στην απάντηση που εκδόθηκε και για το τι ήταν τυπικά και τι ουσιαστικά απαραίτητο, το δημοτικό συμβούλιο δεν έλαβε ποτέ γνώση, κατά τη συνήθη τακτική του κλειστού κύκλου ανθρώπων που κυβερνά το δήμο, με έντονη αυτή τη διάθεση, εδώ και μήνες. Θα ήταν μάταιο να περιμένουμε μία εξήγηση για το πώς προέκυψε το συγκεκριμένο έργο, μέσα από τα πολιτικά γραφεία των «συντρόφων» σας, κύριοι της δημοτικής αρχής. Γιατί ξαφνικά χρήματα από το ΠΔΕ λίγο πριν τις εκλογές σημαίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει στήριξη στον εκλεκτό της κ. Κατσιφάρα, και κατ’ επέκταση σημαίνει και λίγα «καθρεφτάκια», θα επιμείνω στο όρο, στον «δικό τους» δήμο Ναυπακτίας. Έτσι έχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία αγαπητοί «φίλοι» της δημοτικής αρχής, όμως η κοινωνία το έχει καταλάβει.

Και κάτι ακόμα. Τα «ρέστα» που παίζετε με τις ανακοινώσεις έργων 50 εκατομμυρίων ευρώ, κρατήστε τα. Αν θέλετε μάλιστα και τη φιλική μου συμβουλή, για να φανείτε χρήσιμοι στην κοινωνία, ρίχτε κάποια από αυτά, λίγες χιλιάδες ευρώ θα έλεγα, σε καμιά λακκούβα στη «λωρίδα της Γάζας» που λέγεται Ναύπακτος!
Σύψας Γιάννης

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr