Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Μισή στήριξη και με καθυστέρηση 72 ωρών, από το δήμο Ναυπακτίας, για τον ξυλοδαρμό του Αντώνη Ζαγορίτη

Χρειάστηκε η ανακοίνωση των υπαλλήλων του δήμου και η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ και 72 ώρες για να εκφράσει ως δήμος Ναυπακτίας, ως όφειλε, τουλάχιστον τη συμπαράστασή του σε έναν εργαζόμενό του που τον έδειρε ένας ιδιώτης την ώρα που είχε υπηρεσία.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οι συγκεκριμένες διατυπώσεις της ανακοίνωσης που δείχνουν ότι έχει βγει με… μισή καρδιά.

  • Χρησιμοποιεί την έκφραση «έλαβε χώρα ένα επεισόδιο», γενικά και αόριστα.
  • Δηλώνει ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε ενέργεια παρακωλύει το έργο των υπαλλήλων», σα να πρόκειται για κάτι απλό και ουδέτερο.
  • Τέλος, δείχνει ότι δεν πιστεύει την καταγγελία χρησιμοποιώντας τη φράση «το όλο ζήτημα χρήζει διερεύνησης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό».

Και αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν το λέει καθαρά και γιατί μέσα σε 3 ημέρες δεν διερευνήθηκε το ζήτημα από τον δήμο Ναυπακτίας.

Μήπως, αν ο Αντώνης Ζαγορίτης δεν είχε στη σελίδα του στο fb φωτογραφίες με τον Γιάννη Μπουλέ θα ήταν πιο εύκολο να τον πιστέψουν;

boules zagoritis

Η ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Ναυπακτίας με την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων του, καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τον Δήμο μας. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες προκειμένου το οδικό δίκτυο στα ορεινά του Δήμου μας να παραμείνει ανοικτό.

Πρόσφατα έλαβε χώρα ένα επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου χειριστή μηχανήματος του Δήμου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του αποχιονισμού του ορεινού δικτύου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε ενέργεια παρακωλύει το έργο των υπαλλήλων μας.

Ωστόσο το όλο ζήτημα χρήζει διερεύνησης τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, όσο και από το γεγονός ότι οποιοσδήποτε διαπληκτισμός δημοτικού υπαλλήλου με πολίτες δεν τους νομιμοποιεί να εξυβρίζουν άτομα και πρόσωπα που εκπροσωπούν θεσμούς.»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr