Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Προθεσμία έως τις 31 Μαρτίου δίνει ο δήμος Ναυπακτίας σε όλους του κατόχους αδειών χρήσης κοινόχρηστου χώρου προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία ώστε να εκδοθούν εγκαίρως οι απαιτούμενες άδειες

Την έδρα της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στο Χαλάνδρι επισκέφθηκαν η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (ΟΣΥΝ) Δήμητρα Δημαδάμα και ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση ενός Περιφερειακού Δικτύου (Regional Network), που θα λειτουργεί υποστηρικτικά και συνδετικά, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας του τοπικού Τουριστικού Οικοσυστήματος έγινε στη Ναύπακτο την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαμόρφωση του Film Office της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Στην 1η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη νέα χρονιά της Πανευρωπαϊκής Ένωσης των Φαρμακοποιών (PGEU) στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr