Νέα απο την Ναύπακτο

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΑ

Με ανάρτησή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν στην πρόσοψη των καταστημάτων τους τη συγκεκριμένη πινακίδα, εφόσον έχουν λάβει οικονομικές ενισχύσεις λόγω του κορωνοϊού.

Τη Δευτέρα 22-6-2020 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας με τηλεδιάσκεψη με την χρήση της τεχνολογίας www.epresence.gov.gr.

Previous Next

Συνεδρίασε την Δευτέρα η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ναυπακτίας στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος, προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί των μελετών ανάπλασης-ανάδειξης των πλατειών Τζαβελλαίων και Κεφαλοβρύσου που εκπονήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Αρχιτέκτονα Μηχανικό Κωνσταντίνο Πετράκο.

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ.Θανάσης Μαυρομμάτης την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, στο Κεντρικό Δημαρχείο Ναυπακτίας.

«Η Δυτική Ελλάδα είναι η γη που διηγείται την ιστορία του ελληνισμού επί 3.000 χρόνια. Είναι η γη του Ολυμπισμού, της φλόγας της ειρήνης και της συναδέλφωσης. Είναι όμως και η γη των Καλαβρύτων και του Μεσολογγίου. Της φλόγας της λευτεριάς και των μεγάλων αγώνων για την αναγέννηση της πατρίδας. Έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε πως αυτή η περιοχή λοιπόν, μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις δράσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση..»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr