Νέα απο την Ναύπακτο

ΚΟΣΜΟΣ

Ο σκύλος του παγκόσμιου πρωταθλητή Λούις Χάμιλτον έχει δικό του μηνιαίο εισόδημα 21.000 δολαρίων

O Roscoe, ένα καθαρόαιμο bulldog, είναι ο σκύλος του Λιούις Χάμιλτον, του πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη F1. Προφανώς αυτός είναι και ένα από τους λόγους που συνεισφέρει στον κοινό προϋπολογισμό της… οικογένειας το μηναίο ποσό της τάξης των 20.000 δολαρίων.

Το χαριτωμένο τετράποδο εμφανίζεται σε διαφημίσεις και προωθείται από γραφεία που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Road & Track, που επικαλείται το BBC, καταφέρνει να βγάζει τις… σκυλοτροφές του, με περίπου 700 δολάρια των ημέρα. Με άλλα λόγια, καταφέρνει να καρπώνεται περίπου 180.000 δολάρια τον χρόνο, ποσό που είναι τρεις φορές παραπάνω από το μέσο νοικοκυριό στις ΗΠΑ.

Ο Χάμιλτον αποδεικνύεται εξαιρετικός όχι μόνο στο κόκπιτ της Mercedes, αλλά και στις επιχειρηματικές του κινήσεις, αφού φρόντισε να δημιουργήσει στον σκύλο του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος αυτήν τη στιγμή μετρά γύρω στους 143.000 followers. Ένας από αυτούς είναι και το γερμανικό εργοστάσιο για λογαριασμό του οποίου αγωνίζεται ο Βρετανός πιλότος στην F1, που έχει σχεδόν 16.000.000 followers.

skylos me xamilton

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr