Νέα απο την Ναύπακτο

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε, σε υψηλούς τόνους την Τρίτη η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, την οποία προκάλεσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από τη συγκυβέρνηση.

Την εκτίμηση ότι η διάθεση ακινήτων σε πλατφόρμες διαμοιρασμού τύπου AirBnB πλησιάζει στην κορύφωσή της, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά περισσότερα διαμερίσματα θα επιστρέψουν στην παραδοσιακή μηνιαία μίσθωση, διατύπωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ- ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Τιμών Ακινήτων, Κώστας Γεωργάκος.

Ανοιχτή επιστολή προς την κυβέρνηση έστειλε η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων - Μάτι Αττικής (ΣΕΚΜΑ), πέντε μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά που οδήγησε στο θάνατο 100 άτομα.

Το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στο κοινό ο σταθμός Σιντριβάνι - Έκθεση του Μετρό Θεσσαλονίκης, του πρώτου στον οποίο έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή.

«Την τελευταία στιγμή, αν χρειαστεί, αν προκύψει ανάγκη, θα υπάρξει παράταση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η αρμόδια υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, για το ενδεχόμενο παράτασης της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. «Δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουμε».

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr