Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Μπουλές: Η λάσπη Λουκόπουλου αποκαλύφθηκε - Τουλάχιστον ζητήστε συγγνώμη

Η «επόμενη μέρα», από το κρίσιμο και αποκαλυπτικό δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, φέρνει τη δημοτική παράταξη ΑΔΚΝ του πρώην δημάρχου Γιάννη Μπουλέ στην αντεπίθεση.

Μετά την «νίκη» της και την αποκάλυψη ότι τα 117.000 ευρώ βρίσκονται στα ταμεία της ΚΕΔΝ, με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του Παναγιώτη Λουκόπουλου και τον ίδιο προσωπικά.

Επισημαίνει ότι «με τη λάσπη που επιχείρησε να ρίξει στην παράταξή μας η δημοτική αρχή Λουκόπουλου αποκαλύφθηκε ότι οι ίδιοι έχουν λερωμένα τα χέρια τους». Και ακόμη ότι «στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος χωρίς ωστόσο να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την ηθική βλάβη που προξένησε σε ανθρώπους που παρέδωσαν την ΚΕΔΝ με κρυστάλλινη διαχείριση και με 117.000€ στο ταμείο της.»

Η παράταξη του κ. Μπουλέ καταγγέλλει προσωπικά τον δήμαρχο ότι «παρακολουθούσε τη λασπολογία των στελεχών της παράταξής του χωρίς να αρθρώσει λέξη».

Σε σχέση με τις προσλήψεις επισημαίνει: «Χρειάσθηκαν εισαγγελικές παραγγελίες για να πάρουμε τα στοιχεία με τις προσλήψεις. Γιατί άραγε; Γιατί οι προκηρύξεις είναι φωτογραφικές, ώστε να αποκλείουν τους άλλους και να προκρίνουν τα «βαφτιστήρια, τα ανιψίδια και τα δικά μας παιδιά». Αυτή είναι η πολιτική Λουκόπουλου!»

Και καταλήγει: «κύριε Δήμαρχε, εκπροσωπείτε την πιο τραγική δημοτική αρχή στην ιστορία του Δήμου μας.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΚΝ έχει ως εξής:

Με τη λάσπη που επιχείρησε να ρίξει στην παράταξή μας η δημοτική αρχή Λουκόπουλου αποκαλύφθηκε ότι οι ίδιοι έχουν λερωμένα τα χέρια τους. Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΝ) κ. Π. Κονίδας, χωρίς να έχει κανένα στοιχείο, επεδίωξε να εμφανίσει ως έλλειμμα από το ταμείο της εταιρείας ποσό 117.000€, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της προηγούμενης προέδρου της εταιρείας κ. Μ. Ζιαμπάρα.

Η παράταξή μας κατήγγειλε αμέσως τη σκευωρία και με συνέντευξη τύπου έδωσε στη δημοσιότητα τους εγκεκριμένους από το δημοτικό συμβούλιο Ισολογισμούς και τις εκθέσεις των δυο Ελεγκτών – Λογιστών για κάθε χρόνο από το 2011 μέχρι και το 2014, που παραδώσαμε την εταιρεία. Ζητήσαμε επίσης να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αυτό, ώστε να δοθούν εξηγήσεις στους θιγόμενους και την κοινωνία της οποίας τα χρήματα διαχειρίζεται κάθε δημοτική αρχή.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος χωρίς ωστόσο να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την ηθική βλάβη που προξένησε σε ανθρώπους που παρέδωσαν την ΚΕΔΝ με κρυστάλλινη διαχείριση και με 117.000€ στο ταμείο της. Ποσό το οποίο ο κ. Κονίδας χρησιμοποιεί για να πληρώνει τους εργαζόμενους και να καλύπτει μέχρι σήμερα λειτουργικές ανάγκες της ΚΕΔΝ.

Η αλήθεια έλαμψε. Ο κ. Κονίδας και η δημοτική αρχή Λουκόπουλου έμαθαν μετά από 7 χρόνια !που βρίσκονται τα 117.000€.

Η παράταξή μας πρότεινε και αποφασίσθηκε να γίνει έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος, ώστε η πολιτεία με τα όργανα που προβλέπει ο νόμος να δώσει τις απαντήσεις στον κ. Κονίδα και το δήμαρχο, ο οποίος παρακολουθούσε τη λασπολογία των στελεχών της παράταξής του χωρίς να αρθρώσει λέξη.

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΟΣΤΗΚΕ ΣΤΑ «ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ»

Αυτά που είπε ο κ. Κονίδας για το δήθεν χρηματικό έλλειμμα είχαν σκοπό να συγκαλύψουν όλα όσα γίνονται στο δήμο με τις προσλήψεις προκειμένου να «βολέψουμε τα δικά μας παιδιά». Χρειάσθηκαν εισαγγελικές παραγγελίες για να πάρουμε τα στοιχεία με τις προσλήψεις. Γιατί άραγε; Γιατί οι προκηρύξεις είναι φωτογραφικές, ώστε να αποκλείουν τους άλλους και να προκρίνουν τα «βαφτιστήρια, τα ανιψίδια και τα δικά μας παιδιά». Αυτή είναι η πολιτική Λουκόπουλου!

Η μάσκα όμως έπεσε. Ο δήμαρχος με περισσή υποκρισία προτρέπει τώρα τους άνεργους νέους που αδικήθηκαν να πάνε στα Διοικητικά Δικαστήρια. Εκεί θα βρουν το δίκιο τους έστω και μετά από χρόνια. Προς το παρόν ο Δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει κάτι, είναι απασχολημένος με την υπογραφή δίμηνων συμβάσεων! Πρέπει να ενισχύσει ορισμένους από αυτούς που ήδη απασχολούνται σε προγράμματα του δήμου και της ΚΕΔΝ.

Όσοι νέοι άνεργοι έμειναν εκτός έχουν μια ακόμα ευκαιρία. Να ψηφίσουν «σωστά» στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ώστε να μπορέσει ο κ. Λουκόπουλος να τους τακτοποιήσει την επόμενη δημοτική περίοδο! Για Γέλια και Για Κλάματα!

Αιδώς Αργείοι!

κ. Δήμαρχε, εκπροσωπείτε την πιο τραγική δημοτική αρχή στην ιστορία του Δήμου μας.

Ναύπακτος 7/11/2018

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr