Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Γιατί αυτή δεν είναι η Ναύπακτος και είναι το Ναύπλιο;

Το σύνολο σχεδόν των πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ έχει γεμίσει από χθες με αναφορές και διθυραμβικά σχόλια για το Ναύπλιο. Αφορμή το 5ο Mediterranean Yacht Show που διοργανώνεται εκεί με επίκεντρο τη μαρίνα της πόλης.

Μόλις πριν λίγες ημέρες το ilovenafpaktos.gr είχε επισημάνει στο κεντρικό του άρθρο με τίτλο «Οι Κάτοικοι Της Ναυπάκτου Ζητούν Την Κατασκευή Μαρίνας – Τι Κάνουν Οι Θεσμικοί Φορείς;», ακριβώς αυτό το θέμα.

Για τις τεράστιες απώλειες που έχει για την πόλη της Ναυπάκτου, τη φήμη της και την οικονομία της η κωλυσιεργία και η αναβλητικότητα που διαπιστώνεται για μια ακόμη φορά σε ένα καίριας σημασίας ζήτημα.

Δυστυχώς, κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για κάτι που δεν γίνεται. Συνήθως όλοι είτε τα «φορτώνουν» στον προηγούμενο, είτε στον… διπλανό. Και αυτό, απλώς βοηθάει ώστε όλα να κυλούν ανέφελα και ανέμελα.

Κι όμως κάθε οι ευθύνες για κάθε θέμα έχουν ονοματεπώνυμο. Ξεκινώντας από το Λιμενικό Ταμείο, πηγαίνοντας στη δημοτική αρχή και φτάνοντας στην περιφέρεια. Αν και η τελευταία, σχεδόν προφητικά, δια στόματος του ίδιου του περιφερειάρχη είχε ζητήσει τεκμηριωμένα αιτήματα προκειμένου να ανταποκριθεί. Και πάλι το ilovenafpaktos.gr είχε αναρωτηθεί «έχει η Ναύπακτος τέτοια;». Προφανώς δεν έχει, είναι η απάντηση.

Για του λόγου το αληθές διαβάστε την ανάρτηση του γνωστού site iefimerida.gr για το θέμα του Ναυπλίου:

«Όλη η χλιδή που πλέει στα νερά της Ευρώπης άραξε στο γραφικό λιμάνι του Ναυπλίου και άφησε κατοίκους και επισκέπτες με το στόμα ανοιχτό.

Στο Ναύπλιο διοργανώνεται το 5ο Mediterranean Yacht Show και όπως ήταν αναμενόμενο η μαρίνα τη πόλης γέμισε με την ελίτ των επανδρωμένων πολυτελών γιοτ που ταξινομούνται στην ΕΕ. Οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα θαυμάσια γιοτ από τις 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου.

Η τοποθεσία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ειδυλλιακή, με το γραφικό λιμάνι στην ιστορική πόλη που παρέχει ένα μαγευτικό σκηνικό για την τετραήμερη εκδήλωση όπου ήδη έχουν καταπλεύσει τα περισσότερα σκάφη.»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr