Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Υπόσχεση Γκίζα σε Ομοσπονδία: Μέσα Ιουλίου η Μπότσαρη σε κυκλοφορία - Σεπτέμβριο αρχίζει η Τζαβέλλα

Είναι προφανές ότι η καθυστέρηση των έργων ανάπλασης οφείλονται και στην πανδημία. Εϊναι όμως επίσης αυτονόητο το δικαίωμα των κατοίκων και των καταστηματαρχών να διαμαρτύρονται για τη σημαντική ταλαιπωρία που υφίστανται και μάλιστα όταν όλοι περιμένουν το άνοιγμα του τουρισμού για να καλύψουν μέρος έστω των απωλειών που καταγράφουν τους τελευταίους μήνες.

Με αυτό το σκεπτικό η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας ζήτησε να συναντηθεί με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα προκειμένου να πιέσει για την ταχύτερη αποπεράτωση του έργου της ανάπλασης στην οδό Μπότσαρη και την περιοχή του λιμανιού.

Μετά την εκτενή ενημέρωση και από τον παρόντα αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χοχτούλα.και λεπτομερή συζήτηση επί του θέματος και αφού εκφράστηκε η ανησυχία αλλά και η αγανάκτηση όλων των μελών του Δ.Σ για την καθυστέρηση του έργου και την τεράστια πτώση του τζίρου των επιχειρήσεων, ο δήμαρχος διαβεβαίωσε όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ότι στα μέσα Ιουλίου η οδός Μπότσαρη θα δοθεί στην κυκλοφορία για τα αυτοκίνητα, ενώ το έργο επί της οδού Τζαβέλα θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ΔΣ της Ομοσπονδίας δηλώνει ότι «θα συνεχίσει των αγώνα του για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση του έργου, προς όφελος τόσο των επαγγελματιών όσο και των συμπολιτών μας.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Δαβανέλλος Θέμης

Ο Γραμματέας Μπακατσιάς Βασίλειος

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr