Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Επιστροφή στα θρανία από Δευτέρα: Όλα έτοιμα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε δημοτικά & νηπιαγωγεία

Όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών του Δήμου Ναυπακτίας από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, με βάση τις αποφάσεις και τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας και των ειδικών.

Το σύνολο των δημοτικών σχολείων και παιδικών σταθμών του δήμου Ναυπακτίας επισκέφθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Ντίνος Τσουκαλάς και ο διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Δημήτρης Παπακωστόπουλος εν όψει της επιστροφής των μικρότερων μαθητών στα θρανία.

Όπως επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος «τα σχολεία του Δήμου μας είναι έτοιμα να υποδεχθούν την προσεχή Δευτέρα τους μικρότερους μαθητές. Σε απόλυτη συνεργασία με τους Διευθυντές, προχωρούμε σε προληπτικές απολυμάνσεις, καθαρισμούς τόσο εντός των σχολικών μονάδων όσο και στους αύλειους χώρους.

Επιπλέον, έχουμε εφοδιάσει τα σχολεία μας με όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, όπως αντισηπτικά και γάντια και δρομολογήσαμε την επαναφορά των σχολικών καθαριστριών στις θέσεις τους. Αυτό που θα ήθελα ωστόσο να ζητήσω από τους γονείς και τους κηδεμόνες είναι να προετοιμάσουν κατάλληλα τα παιδιά ώστε να προσαρμοστούν ευκολότερα στους κανόνες που έχει ορίσει το υπουργείο Υγείας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε, για ακόμη μία φορά ότι, ο Δήμος Ναυπακτίας παραμένει σε απόλυτη ετοιμότητα να προχωρήσει σε εκ νέου απολυμάνσεις, εάν και εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο».

Ελπίζουμε ότι θα τηρηθούν κατά γράμμα όλες οι συστάσεις και έτσι η Ναύπακτος θα συνεχίσει να είναι ουσιαστικά μια covid free περιοχή.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr