Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Μειωμένο τιμολόγιο νερού από τη ΔΕΥΑΝ για όλους τους μακροχρόνια άνεργους

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπακτίας καθιερώνεται μειωμένο τιμολόγιο νερού για όλους τους μακροχρόνια άνεργους.

Με κοινή ανακοίνωσή τους το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για την εξέλιξη αυτή.

Συγκεκριμένα, οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή στο μειωμένο τιμολόγιο είναι για τους μακροχρόνια άνεργους (με ανεργία τουλάχιστον ενός έτους) και με ετήσιο τεκμαρτό ή πραγματικό εισόδημα (όποιο είναι μεγαλύτερο) οικογενειακό εισόδημα το πολύ 12.000 € για το προηγούμενο έτος υπολογίζεται μείωση κατά 30% της τιμής ύδρευσης και αποχέτευσης. Αν και ο/η σύζυγος έχει και αυτός/ή μακροχρόνια ανεργία υπολογίζεται επιπλέον μείωση 25%. Τα παραπάνω ισχύουν για καταναλώσεις μέχρι 60 μ³ /εξάμηνο.

Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και οι οικοδόμοι που συμπληρώνουν μέχρι 60 ένσημα/έτος, αφού προσκομίσουν σχετική βεβαίωση από τον ΕΦΚΑ.

Το ΕΚΝΔ και το Συνδικάτο Οικοδόμων χαιρετίζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ, καθώς με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την κρίση.

Το ΕΚΝΔ συμμετέχει και διεκδικεί συλλογικά για μία κοινωνία ευημερίας όλων.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr