Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Τέρμα το Καρναβάλι ό,τι νάναι: Από φέτος θεματικό καρναβάλι στη Ναύπακτο

Παρά το γεγονός ότι ξεκινούν πάρα πολύ αργά για φέτος και άρα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, μόνο ως θετική μπορεί να εκληφθεί η απόφαση να αναβαθμιστεί το Επαχτίτικο Καρναβάλι.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Πολιτιστικών Δράσεων του δήμου Ναυπακτίας την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 με κεντρικό θέμα «Προτάσεις για το Επαχτίτικο Καρναβάλι του έτους 2020».  Το σύνολο των παριστάμενων διαπίστωσε την ανάγκη για την ποιοτική αναβάθμιση του θεσμού και προς τούτο αποφασίστηκε η καθιέρωση θεματικού Καρναβαλιού.

Η Επιτροπή γνωστοποιεί ότι η καρναβαλική παρέλαση για τη φετινή χρονιά θα έχει θέμα τη θάλασσα και θα λάβει χώρα την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020 στην παραλία Ψανής, λόγω των εργασιών της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου.

Για τον καλύτερο συντονισμό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι καρναβαλιστές, σύλλογοι, φορείς, ομάδες κτλ σε συνάντηση την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου και ώρα 7:30 μμ στο Κτίριο «Ναυπακτία».

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Δράσεων Ντίνος Τσουκαλάς σημείωσε σχετικά: «Με τη στήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από ένα σύνολο εκδηλώσεων που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση του Επαχτίτικου Καρναβαλιού».

Προφανώς, η προετοιμασία για το 2021 θα ξεκινήσει έγκαιρα ώστε η Ναύπακτος να έχει ένα Καρναβάλι αντάξιό της.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr