Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Το Πανεπιστήμιο Πατρών γιορτάζει τα 55 χρόνια από την ίδρυση του

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το πανεπιστήμιο της Πάτρας αποτελεί ένα από τα πλέον καινοτόμα και δυναμικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου θα γιορτάσει τα 55 χρόνια από την ίδρυσή του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του ιδρύματος, στις 19.30.

Η επέτειος αυτή έχει μια ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς συνδυάζει τον εορτασμό της ιδρύσεως του Ιδρύματος αλλά και τον εορτασμό του προστάτη άγιου των Πατρών, Αγίου Ανδρέου.

Κατά τη φετινή χρονιά το Πανεπιστήμιο Πατρών γιορτάζει 55 χρόνια προσφοράς στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού, της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και την υψηλή θέση που κατέχει στην ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα, σύμφωνα με τις εξωτερικές αξιολογήσεις των Τμημάτων, αλλά και τη συνολική εξωτερική αξιολόγηση του Ιδρύματος και την πιστοποίησή του με άριστα σύμφωνα με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης pεριλαμβάνει ομιλία της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτριας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου με τίτλο: «Πανεπιστήμιο Πατρών, 55 χρόνια μετά», καθώς και συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τους μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη (ενορχηστρώσεις) και Γεράσιμο Ευαγγελάτο (επιμέλεια προγράμματος).

  • Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.
  • Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την προσέλευση.
    Τέλος προσέλευσης: ώρα 19.00

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr