Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Τα παράπονά σας στο δήμαρχο χωρίς μεσάζοντες και διερμηνείς:Ο Βασίλης Γκίζας καθιερώνει την ώρα των πολιτών

Μια νέα εποχή επιχειρεί να εγκαινιάσει στη Ναυπακτία ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας καθιερώνοντας δύο φορές την εβδομάδα την απ’ ευθείας επαφή του με τους πολίτες χωρίς μεσάζοντες και διερμηνείς.

Πρόκειται πραγματικά για μια αξιόλογη πρωτοβουλία που υπήρχε παλαιότερα στην Ελλάδα στο σύνολο της δημόσιας διοίκησης και ειδικότερα σε όλα τα υπουργεία. Το θέμα φυσικά είναι να μην ατονίσει μετά τις πρώτες εβδομάδες με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες και κυρίως να δίδονται λύσεις σε προβλήματα των πολιτών που συνήθως χάνονται μέσα στη γραφειοκρατία και τη μετάφραση.

Το Ilovenafpaktos.gr θα παρακολουθεί την υλοποίηση της δέσμευσης αυτής και εφόσον χρειαστεί θα υπενθυμίζει στο δήμαρχο Ναυπακτίας τη δέσμευσή του.

Η ώρα του Πολίτη ξεκινά την 1η Οκτωβρίου και οι δημότες θα μπορούν να τον επισκέπτονται στο δημαρχιακό μέγαρο κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιθυμούν να ξεκινήσουν την καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες και αφορούν σε ζητήματα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής, προκειμένου στη συνέχεια με συντονισμένες ενέργειες να θέσουν άξονες προτεραιοτήτων για την επίλυσή τους».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της αντίληψης διοίκησης του κ. Γκίζα, η οποία ταυτίζεται με τη συστηματοποίηση στον τρόπο διοίκησης που θα απορρέει από τον ανοικτό διάλογο και την απευθείας συνεργασία με την κοινωνία. Απώτερος σκοπός η παραγωγή έργου ουσίας και ο επαναπροσδιορισμός στη συνείδηση όλων του ουσιαστικού ρόλου του Δημάρχου και των υποχρεώσεών του απέναντι στους πολίτες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με το γραφείο Δημάρχου 2634360102 και 2634360105 προκειμένου να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα του κ. Δημάρχου, οι πολίτες θα ενημερώνονται εγκαίρως για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr