Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Στον αέρα ο Ναυπακτιακός Αστέρας - Παραίτηση Χρυσανθόπουλου με πίκρα και καταγγελίες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Ναυπακτιακό Αστέρα καθώς ο πρόεδρος Λάμπρος Χρυσανθόπουλος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Η ομάδα που δεν κατάφερε φέτος να ανέβει κατηγορία, παραμένοντας στην Γ’ Εθνική που ήταν και στη χρονιά που πέρασε, κινδυνεύει να διαλυθεί αν στη γενική συνέλευση που συγκλήθηκε για την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 11.30 π.μ. στο Ξενία, δεν υπάρξει απαρτία ή δεν υπάρξουν υποψηφιότητες από ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τα βάρη της ομάδας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Χρυσανθόπουλος εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι όχι μόνο πολεμήθηκε συστηματικά από ορισμένους παράγοντες της πόλης αλλά και ότι οι παλαιότεροι διοικούντες δεν βοήθησαν καθόλου σε αντίθετοι με τους απλούς πολίτες οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή του ο κ. Χρυσανθόπουλος είπε πως αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος «θα γίνει ότι προβλέπει ο νόμος».

Μιλώντας ο κ. Χρυσανθόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στις ευθύνες την προηγούμενης διοίκησης μιλώντας και προσωπικά για τον Ντίνο Τσουκαλά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι του οφείλει χρήματα, ότι δεν του παρέδωσε κανονικό ταμείο αλλά ένα «μπακαλόχαρτο», ότι είχε αφήσει πολλους απλήρωτους λογαριασμούς κ.λπ.

Παράλληλα , υπογράμμισε ότι τη χρονιά που πέρασε τα έσοδα ήταν 11.000 ευρώ και τα έξοδα 276.00 ευρώ και ότι ελάχιστοι βοήθησαν. Μεταξύ αυτών κατονόμασε τον γνωστό κατασκευαστή Κώστα Γκολιόπουλο, την εταιρία Nitro του Θέμη Καλαθά, τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου του Γρηγόρη Κοντοχρήστου, τον Σταύρο Μπακολιά ΑΝΕΚ lines-superfast, τον Τάσο Πολύχρονο της Κλωστοϋφαντουργίας Ναυπάκτου, την τεχνική εταιρία Δ. Σακκελάρης, καθώς και προσωπικά τον απερχόμενο δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο.

Ο κ. Χρυσανθόπουλος χρησιμοποίησε πολλές φορές τη λέξη πίκρα και έκανε αναφορές σε όλες τις παλαιότερες διοικήσεις επισημαίνοντας ότι κανείς δεν βοήθησε ενώ πολλοί είχαν υποσχεθεί. Χαρακτηριστικά μάλιστα είπε ότι το budget έπεσε περίπου κατά 70% έξω καθώς είχε υπολογίσει σε αυτά τα χρήματα.

Τέλος, δεν θέλησε να ανοίξει άλλο μέτωπο σημειώνοντας πως δεν είναι της παρούσης να μιλήσει για τον πόλεμο που αντιμετώπισε από πολιτικούς και άλλους παράγοντες.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr