Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Προς ισχυρή πλειοψηφία Γκίζα - Μπουλέ - Τσουκαλά και Νταουσάνη οδεύει η Ναυπακτία

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί από τον εκλεγμένο δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα η επίτευξη συμφωνιών για την συγκρότηση ισχυρής πλειοψηφίας που θα του επιτρέψει, μετά τις αναγκαίες προγραμματικές συγκλίσεις φυσικά να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Το Ilovenafpaktos.gr προεκλογικά είχε επισημάνει το γεγονός ότι ο Ναυπακτιακός λαός είχε δώσει από τον πρώτο κιόλας γύρο εντολή συγκλίσεων και συνεργασίας. Και από τη Δευτέρα κιόλας του δεύτερου γύρου είχε φωτογραφίσει τη διαφαινόμενη συγκρότηση πλειοψηφίας.

Εκτός από την αυταπόδεικτη συνεργασία του κ. Γκίζα με τον Ντίνο Τσουκαλά που τον στήριξε στον δεύτερο γύρο ανοικτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις με τον Γιάννη Νταουσάνη αλλά κυρίως με τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ.

Έτσι, αναμένεται να συγκροτηθεί πλειοψηφία 16 δημοτικών συμβούλων που είναι δύο περισσότεροι από τους απαιτούμενους.

Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει σύγκλιση ούτε με τον απερχόμενο δήμαρχο Παναγιώτη Λουκόπουλο, ούτε με τον Γιώργο Γούλα που συντάχθηκε μαζί του ενόψει δεύτερου γύρου.

Η επιβεβαίωση Κοτσανά

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον έφερε να διαπραγματεύεται μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου τη στήριξή του στους δύο τελικούς μονομάχους και ότι δεν τα βρήκαν κάλεσε τους δικούς του ψηφοφόρους να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Σε ανάρτησή του στο fb εκτός από τις επιμέρους διαψεύσεις λεπτομερειών παραδέχεται τις συζητήσεις και εκθέτει τη δική του άποψη για την μη επίτευξη τελικής συμφωνίας.

Κατόπιν αυτού καταλήγει πάλι σε ιδεολογικές πλατφόρμες σημειώνοντας:

«Για μας ο Κλεισθένης παραμένει όχημα συνεργασίας και όχι συναλλαγής. Και για το σκοπό αυτό είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε τα μέγιστα για το καλό της Ναυπακτίας, έστω κι αν για την ώρα, δεν είναι ορατές οι προϋποθέσεις σύγκλισης.

Υ.Γ. Τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν όχι υπό καθεστώς πίεσης, όπως επέβαλλε η εκλογική διαδικασία, αλλά κατόπιν ενός πρόσφορου και πάνω από το τραπέζι εποικοδομητικού διαλόγου.»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr