Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Η Δυτική Ελλάδα συντονίζει την πανελλαδική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2018, υπό την αιγίδα του Προκόπη Παυλόπουλου

Tην ερχόμενη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, και ώρα 16:00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών 32 και Αμερικής, ισόγειο, Πάτρα), διοργανώνεται η κεντρική συντονιστική συνάντηση για την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s Do It Greece που τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το ραντεβού για τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, που φέτος έχει ως θέμα «Νεολαία και Εθελοντισμός» έχει δοθεί για την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ήδη όλοι βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, λαμβάνοντας υπόψη, τις υψηλές απαιτήσεις του εγχειρήματος και με γνώμονα τη διάδοση του εθελοντισμού και την επιτυχή προετοιμασία και πραγματοποίηση δράσεων από εθελοντές και φορείς της περιοχής μας, έχει θέσει υπό την αιγίδα της το Let's do it Greece, και διοργανώνει όπως κάθε χρόνο κεντρική συντονιστική συνάντηση.
Το απόγευμα της Δευτέρας καλούνται στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας όλοι οι εθελοντές, οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς και ομάδες, καθώς και απλοί πολίτες, για να συναντηθούν και να συζητήσουν με τον Εθελοντή - Οραματιστή και Συντονιστή του Let’s Do It Greece Νίκο Κιούση, καθώς και σημαντικούς εθελοντές της οργανωτικής ομάδας, για την καλύτερη προετοιμασία των δράσεων στη Δυτική Ελλάδα.
Δηλώστε τη δράση σας στο Χάρτη Δράσεων
Η ημέρα διεξαγωγής της δράσης Let's do it Greece για το 2018, έχει προγραμματιστεί για φέτος την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.
Αν είστε ομάδα, σύλλογος, γειτονιά, παρέα, συλλογικότητα, σας προσκαλούμε να δηλώσετε τη δική σας δράση για εκείνη τη ημέρα στο Χάρτη Δράσεων στο σύνδεσμο www.letsdoitgreece.org/activities/new
H Sanitas θα υποστηρίξει πανελλαδικά την εκστρατεία Let’s do it Greece, ενισχύοντας τις δράσεις με υλικά καθαρισμού (σακούλες και γάντια). Σας καλούμε, εφόσον επιθυμείτε υλικά για τη δική σας δράση, αφού δηλώστε τη δράση σας στο Χάρτη Δράσεων, να συμπληρώσετε προσεκτικά την φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaNSCULlZ6FGE5fRClFKuu7ThhQzuYicK5glM1nlGKKEQyPA/viewform δίνοντάς όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τη δράση σας, με την παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκτιμήσεις σας. Σε κάθε περίπτωση ο χορηγός θα τηρήσει σειρά προτεραιότητας.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr