Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Η εφορία δέσμευσε τους λογαριασμούς του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου

Για ένα πρόστιμο 33.000 ευρώ που δεν έχει πληρωθεί ή ρυθμιστεί η εφορία δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Εμπρός η μήτρα του προβλήματος είναι τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης. Και παρά το γεγονός ότι το Εργατικό Κέντρο δικαιώθηκε για την κατηγορία εάν τα σεμινάρια έγιναν ή όχι, καθώς αποδείχθηκε πως έγιναν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της εφημερίδας Εμπρός η δέσμευση του λογαριασμού του Εργατικού Κέντρου προέκυψε ως συνέπεια του προστίμου που του έχει επιβληθεί από την Εφορία για ένα τιμολόγιο που είχε σχέση με το πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο πρόστιμο δεν έχει πληρωθεί, ούτε και ρυθμιστεί. Το ποσό του προστίμου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέρχεται στα 33.000 ευρώ, με το ΕΚ να έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να απεμπλακεί από αυτό, τόσο στην παρούσα φάση, δηλαδή με στόχο να αποδεσμευτεί άμεσα ο λογαριασμός του, όσο και συνολικά, αποβλέποντας στην οριστική δικαίωσή του για το θέμα.
Ερωτηθείς για το θέμα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μένιος Χάρος είπε μόνο πως «το Εργατικό Κέντρο, όπως δικαιώθηκε στην πρώτη περίπτωση, έτσι θα δικαιωθεί και τώρα με την ολοκλήρωση των διαδικασιών που έχει δρομολογήσει». Μάλιστα ο κ. Χάρος σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε αναλυτικότερη ενημέρωση για το θέμα, και τα όσα έχουν γίνει, αλλά και αναμένεται να γίνουν στο μέλλον.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr