Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Πως διαμοιράζονται τα… ιμάτια του Κοτσανά στη Ναυπακτία ~ Οριστικά παραμένει η Σμπούκη

Ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πλήρως η εικόνα στην Ενωτική Πρωτοβουλία του Παναγιώτη Λουκόπουλου μετά την αποχώρηση του αντιδημάρχου Ανδρέα Κοτσανά, η δημοτική ομάδα αναδιατάσσεται προκειμένου να λειτουργήσει για το υπόλοιπο της θητείας της που λήγει στις 31 Αυγούστου, ενώ φυσικά θα έχουν προηγηθεί οι εκλογές τον Μάιο.

Έτσι, εφόσον δεν προκύψουν άλλα… απρόοπτα τη θέση του κ. Κοτσανά ως αντιδημάρχου Περιβάλλοντος καταλαμβάνει ο Παναγιώτης Κονίδας. Ο τελευταίος αφήνει τη θέση του εντεταλμένου Πλατάνου που είχε αναλάβει πριν από ένα μήνα στις 8 Φεβρουαρίου αντικαθιστώντας τον τότε αποχωρήσαντα Θανάση Κούκουνα. Τον αντικαθιστά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Καρακώστας.

Το άλλο χαρτοφυλάκιο που διατηρούσε ο Ανδρέας Κοτσανάς, της δημοτικής ενότητας Αντιρρίου αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Σιαμαντάς.

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Πολονύφης αναλαμβάνει την αντιδημαρχία της δημοτικής ενότητας Χάλκειας, αντικαθιστώντας τον Πολύκαρπο Σωτηρόπουλο, «λόγω της έλλειψης συνεργασίας με την Δημοτική Αρχή», σύμφωνα με την επίσημη απόφαση.

Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος προσπαθεί αρχικά να εξασφαλίσει την τυπική λειτουργία του δήμου μετά τις αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων.

Αγγελική Σμπούκη: Έδωσα το λόγο μου

Την ίδια ώρα, μετά τη συμφωνία με τον δήμαρχο και κυρίως μετά την αποχώρηση του κ. Κοτσανά η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη ;όχι μόνο παραμένει στη θέση της αλλά και αναλαμβάνει πρόσθετα καθήκοντα. Με απόφαση του δημάρχου ορίζεται ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με θητεία από 15-3-2019 έως 31-8-2019 και αναλαμβάνει χωρίς αμοιβή την εποπτεία και τον συντονισμό των αρμοδιοτήτων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς».

Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει δηλώσει καθαρά ότι θα είναι και πάλι υποψήφια στις εκλογές, μια δήλωσή της δείχνει ότι έχει λάβει τις αποφάσεις της. Όπως δημοσιεύεται στο site neo-astronafpaktos.blogspot.com η κυρία Σμπούκη δήλωσε: «Έδωσα το λόγο μου... Και δεν τον παίρνω πίσω!».

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται:

««Μπορεί να είμαι γυναίκα αλλά, το παντελόνι που φοράω το... τιμώ» μας είπε με έμφαση η κ. Αγγελική και συνέχισε:
«Τον κ. Λουκόπουλο τον εκτιμώ απεριόριστα, αν και ΔΕΝ με στήριξε όταν έπρεπε! Όμως, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί ΔΕΝ μπορώ να εγκαταλείψω το... "Άρμα"! Θα συμπορευτώ με τον Δήμαρχο»!

Άρα, παρά τα όσα κυκλοφορούν, η κ. Σμπούκη, ξεκαθάρισε τη θέση της, σε αποκλειστική δήλωση στο AstroNafpaktos ! Πιστεύουμε ότι ήταν μία "τίμια" απόφαση από τη στιγμή που εκλείπουν οι λόγοι που την είχα οδηγήσει σε "αντίθετη απόφαση"! Και θα πρέπει να πάρθηκε αυτή η απόφαση, μετά την ανακοίνωση του κ. Κοτσανά ότι "ανεξαρτητοποιείται" και δεν θα είναι μαζί στο ίδιο... "Άρμα"!

Μετά από αυτή την αποκλειστική δήλωση της κ. Σμπούκη τα πράγματα στο στίβο του προεκλογικού αγώνα στον Δήμο Ναυπακτίας φαίνεται ότι…. Ξεκαθαρίζουν!»

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr