Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι στη Ναύπακτο ~ Δημοσκόπηση φέρνει Μπουλέ και Λουκόπουλο στο β' γύρο

Ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας προστέθηκε στη λίστα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δικηγόρου Βασίλη Γκίζα. Ήδη, επισήμως πάντα, υποψήφιοι θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Νταουσάνης και ο Ντίνος Τσουκαλάς.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται η απόφαση του πρώην δημάρχου Θανάση Παπαθανάση ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- μάλλον θα προτιμήσει την υποψηφιότητα για τη Βουλή. Η απόφαση του Γιώργου Γούλα και η ανακοίνωση του υποψηφίου που θα στηρίξει το ΚΚΕ, προφανώς του Βασίλη Τσαγγουρνού και πάλι.

Τέλος, μένει η σύσκεψη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Μετά την παραίτηση του Γιάννη Σύψα και ενώ οι σχέσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων δεν είναι καλές, με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό, ο κ. Λουκόπουλος αναμένεται να ζητήσει από όλους να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους πριν κάνει την επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητάς του.

Είναι προφανές ότι ο κ. Λουκόπουλος γνωρίζει ότι υπό τις παρούσες συνθήκες μια νέα του υποψηφιότητα θα είναι υπονομευμένη αν έως τις εκλογές φύγουν ένα ή και περισσότερα στελέχη της παράταξης και μάλιστα, αν προβούν σε δημόσιες δηλώσεις όπως ο κ. Σύψας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ντίνος Τσουκαλάς Ανακοινώνει, Ο Θανάσης Παπαθανάσης Φεύγει, Ο Δήμαρχος Λουκόπουλος… Ψάχνεται

Η δημοσκόπηση
Ανεξαρτήτως αυτών σε δημοσκόπηση που έχει κάνει στη Ναύπακτο η Public Issue και φιλοξενείται στην τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα Ναυπακτία press καταγράφεται μάχη στο δεύτερο γύρο μεταξύ των απερχόμενου δημάρχου και του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννη Μπουλέ. Είναι προφανές ότι στο χρονικό διάστημα που απομένει έως το Μάιο η μάχη θα είναι σκληρή για την τελική επικράτηση.

Η ανακοίνωση Γκίζα

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου μας. Τα σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, η απαξίωση των κοινών από σημαντικό τμήμα της κοινωνίας και η αντίληψη μεγάλης μερίδας των πολιτών ότι η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων δεν γίνεται πάντα με τον πλέον χρηστό τρόπο, επιβάλλουν, ιδιαίτερα σήμερα, την ενασχόληση με τα κοινά όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, ιδίως νέων, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά την αξία τους.

Με καθαρό πολιτικό λόγο, έμπρακτη συναίνεση στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, σταθερή αντίθεση σε πρακτικές αδιαφάνειας και χωρίς να μηδενίζεται οποιοδήποτε μέχρι σήμερα έργο, θα προσπαθήσω και εγώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην απαιτούμενη βελτίωση του ύφους και του ήθους στα τοπικά μας πράγματα, στην καθαρή διαχείριση των υποθέσεων του κοινού μας σπιτιού, του δήμου μας, και στην ποθούμενη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η συμμετοχή περισσότερων θα είναι το πρώτο βήμα και μία πρώτη νίκη. Αγαπητοί μου συμπολίτες, σας καλώ να τη διεκδικήσουμε! Διότι η διαχείριση των κοινών μας πραγμάτων δεν αποτελεί προνόμιο κάποιων, αλλά υποχρέωση όλων μας.

Βασίλης Γκίζας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr