Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Νέος αντιδήμαρχος ο Νίκος Κωστογιάννης, μοιράζεται μαζί με Σιαμαντά και Φράγκο τις αρμοδιότητες του Γιάννη Σύψα

Μετά από διαβουλεύσεις αρκετών ωρών οριστικοποιήθηκε το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων που είχε ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας που παραιτήθηκε όχι μόνο από την αρμοδιότητα αλλά και από μέλος του δημοτικού συμβουλίου, με βαριές κατηγορίες για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου αλλά και τον δήμαρχο Παναγιώτη Λουκόπουλο, προσωπικά.

Σήμερα Δευτέρα, με αποφάσεις του δημάρχου Ναυπακτίας τη χηρεύουσα θέση αντιδημάρχου καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κωστογιάννης. Σε αυτόν μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες επί του συνόλου των θεμάτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών εκτός από την αρμοδιότητα για την καταγραφή και αξιοποίηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας.

Ο Νίκος ΚωστογιάννηςΓεννήθηκε το 1956 στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας. Τελείωσε το 3/θέσιο Δημοτικό σχολείο Άνω Χώρας το 1968. Το 1974 τελείωσε το Γυμνάσιο Ναυπάκτου. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών. Εργάστηκε από το 1982 έως το 1989 σαν Γεωπόνος στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας. Από το 1990 διατηρεί κατάστημα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων και γεωργικών εφοδίων. Παράλληλα από το 2001 δημιούργησε τον Ξενώνα Κανναβέικο στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας.

Παράλληλα, οι υπόλοιπες αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον Γιάννη Σύψα, κατανέμονται ως εξής:

Στον αντιδήμαρχο Γιώργο Σιαμαντά μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες επί του συνόλου των θεμάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και της τέλεσης πολιτικών γάμων πλην των αρμοδιοτήτων που αφορούν θέματα Παιδείας. Σε περίπτωση απουσίας του η τέλεση των πολιτικών γάμων θα γίνεται κατά σειρά από τους Αντιδημάρχους Κώστα Καρακώστα και Αντώνη Φράγκο.

Στον αντιδήμαρχο Αντώνη Φράγκο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες:

  • Επί του συνόλου των θεμάτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.
  • Για την καταγραφή και αξιοποίηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας.
  • Του Γραφείου Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
  • Του Αυτοτελούς Τμήματος Αδειοδοτήσεων, ρύθμισης Εμπορικών δραστηριοτήτων και Απασχόλησης.

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος αναδιατάσσει την ομάδα του ενόψει και ενδεχόμενων άλλων αναταράξεων στο δρόμο προς τις εκλογές, αναθέτοντας το σύνολο των αρμοδιοτήτων σε συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης του, που γνωρίζει ότι θα τον ακολουθήσουν ως το τέλος.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr