Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Ο δήμος Ναυπακτίας προφανώς φιλοδοξεί να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Την Παρασκευή δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως ο νόμος που επιτρέπει τη ρύθμιση των χρεών προς τους δήμους σε 100 δόσεις, τη Δευτέρα δημοσιεύθηκε η απόφαση του απερχόμενου δημάρχου Παναγιώτη Λουκόπουλου.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ομαλήδιεξαγωγή των Περιφερειακών, Δημοτικών, Κοινοτικών Εκλογών και των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, αλλά και για τις επαναληπτικές στις 2 Ιουνίου 2019, για όσους Δήμους και Περιφέρειες δεν υπάρξει υποψήφιος που θα συγκεντρώσει 50% συν 1 ψήφο στον πρώτο γύρο.

Με ένα επιχείρημα που ταιριάζει σε φροντιστή προετοιμασίας πανελλήνιων εξετάσεων και όχι σε πολιτική, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος ουσιαστικά ακύρωσε το πρώτο προγραμματισμένο για χθες, debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.

Νέος γύρος αντιπαράθεσης στη Ναύπακτο, αυτή τη φορά με την προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου Παναγιώτη Λουκόπουλου να «εξαργυρώσει» στην κάλπη το γεγονός ότι δεν έλαβε κατά τη διάρκεια της θητείας του την αντιμισθία της τάξης των 40.000 ευρώ που δικαιούται ο δήμαρχος της Ναυπακτίας.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει η απερχόμενη δημοτική Ναυπακτίας υπό τον Παναγιώτη Λουκόπουλο να πείσει τους κατοίκους του δήμου να την ψηφίσουν ξανά επιδιώκει την σχεδόν καθημερινή παραγωγή ειδήσεων και «ειδήσεων» προκειμένου να αποδείξει ότι έχει να επιδείξει σημαντικό έργο.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr