Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Η Ομοπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας με μια ανακοίνωσή της που υπογράφεται από τον πρόεδρό της Θέμη Δαβανέλλο καταγράφει την δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει η πλειοψηφία των μελών της λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που οφείλεται στην πανδημία του κορωνοϊού.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας με τον κωδικό Ιανός φτάνει ήδη στην Ελλάδα και όπως δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά από τους πρώτους που θα το «υποδεχθούν» είναι και οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας.

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Εσωτερικών κατέθεσε σήμερα ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Αιτωλοακαρνανίας από την απόρριψη μεγάλου αριθμού αιτήσεων που είχαν υποβληθεί σε αυτά, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ωφελουμένων της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να ενημερώσει για την ένταξη χρηματοδότησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και τον Άξονα Προτεραιότητας «Τοπική Ανάπτυξη και Προστασία του Περιβάλλοντος»

Ο δήμος Ναυπακτίας οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Με το σκεπτικό αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα η διακήρυξη του ανοιχτού διαγωνισμού για τη ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr