Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

«Η παράταξή μας είναι σε οριακό σημείο. Ή αλλάζει ΤΩΡΑ πορεία και αποκτά ταυτότητα και αφήγημα ή διαλύεται οριστικά μεταξύ του διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Plan B δεν υπάρχει για τον χώρο.» Με αυτή τη φράση κοινοποίησε ο πρώην υπουργός Θάνος Μωραΐτης στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά την απόφασή του να μην αποδεχθεί την πρόταση υποψηφιότητας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Την ίδρυση 18 Τοπικών Ομάδων Υγείας σε κάθε μία από τις οποίες θα απασχολείται προσωπικό 12 ατόμων αποφάσισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας χωρίς διακρίσεις σε όλο τον πληθυσμό.

Χιλιάδες υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί στη Ναύπακτο και όλη την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα για τη συνταγματική κατοχύρωση της οικογενειακής στέγης και την προστασία της από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Με τίτλο «Συσκότιση και Αδιαφάνεια» η δημοτική παράταξη του Γιάννη Μπουλέ, πρώην δημάρχου Ναυπακτίας, εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας και μόνο το ilovenafpaktos.gr κατέγραψε εκτενώς και με ακρίβεια.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr