Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Μια επιστολή που αποτελεί ταυτόχρονα καταγγελία, κραυγή αγωνίας και προειδοποίηση απευθύνουν δέκα επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Ορεινή Ναυπακτία, προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και συνολικά σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το Μνημόσυνο των Ευεργετών-Δωρητών της Ναυπακτίας, ο Δημόσιος Απολογισμός των Ιδρυμάτων-Κληροδοτημάτων και η χορήγηση των υποτροφιών του έτους σε μαθητές, φοιτητές και μεταπτυχιακούς.

Τη δική του πρόβλεψη για τις πολιτικές εξελίξεις κατέθεσε ο Γιάννης Σπυρόπουλος. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, του δημάρχου Παναγιώτη Λουκόπουλου, κατέθεσε μέσω του fb την άποψή του για τις υποψηφιότητες του Μαΐου.

Πληθαίνουν οι φήμες, οι ενδείξεις και τα δημοσιεύματα για την κάθοδο του γνωστού δικηγόρου Χρήστου Παΐσιου ως υποψήφιου δημάρχου Ναυπακτίας, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Σπυρόπουλος απαντά στους διαδικτυακούς του φίλους γιατί δεν συμπεριλαμβάνει την υποψηφιότητα Λουκόπουλου στις«κλειδωμένες».

Η πρεμιέρα για τις λειτουργίες του δήμου Ναυπακτίας το 2019 ουσιαστικά δείχνει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στους λίγους μήνες που απομένουν ως τις εκλογές του Μαΐου.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr