Νέα απο την Ναύπακτο

EDITORIAL

Ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας της Ναυπάκτου, Γρηγόρης Κοντοχρήστος, πρόεδρος της εταιρίας Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Ναυπάκτου Α.Ε. επιτέθηκε με ανακοίνωσή του στην προηγούμενη δημοτική αρχή.

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπακτίας στην πρώτη του ουσιαστική διαδικασία. Όμως στο περιθώριο αυτής της διαδικασίας αναμένεται η αντιπαράθεση μεταξύ του αντιδημάρχου Ντίνου Τσουκαλά με τον πρώην αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά.

Με πλήρη σύμπνοια μοιράστηκαν οι θέσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων στο δήμο Ναυπακτίας μεταξύ των τριών παρατάξεων που συγκροτούν την δημοτική πλειοψηφία και στηρίζουν τον δήμαρχο.

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ενέργειες της δημοτικής αρχής Ναυπακτίας χωρίς να λείψουν εντάσεις λόγω της διαφορετικής ερμηνείας στην εφαρμογή του Κλεισθένη μεταξύ της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, ειδικότερα σε ότι αφορά στα μέλη των επιτροπών.

Previous Next

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για να γιορταστούν και επισήμως τα 15 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης που ενώνει τη δυτική Ελλάδα στο Ρίο και το Αντίρριο.

LOVE LOGO

Ειδήσεις και σχόλια από και για τη Ναύπακτο
Designed & Developed By 49studio.gr